fbpx

[tabgroup titlecolor=”#ffffff” titlebgcolor=”#444444″ contentcolor=”#fff” contentbgcolor=”#222222″ selected=”#222″]
[tab title=”Γενική Περιγραφή”]
military_krav_bootcamp-big

Έρχεται μια στιγμή στις ζωές όλων κατά την οποία είμαστε έτοιμοι για ένα Test, ένα Test της καρδιάς και της ψυχής μας. Ένα πραγματικό τεστ που σε οδηγεί στον «πυρήνα» σου και σε μεταμορφώνει σε έναν καινούριο άνθρωπο.

Το Military Krav Maga Bootcamp είναι ένα τέτοιο τεστ. Το Camp αποτελεί μια ιδιαίτερα έντονη εμπειρία κατά το πρότυπο της περίφημης Hell Week. Η διαφορά έγκειται στο ότι το Military Krav Maga Bootcamp κρατεί 2 μέρες και έχει σχεδιαστεί για να διδάξει ουσιαστικά τους μαθητές μέσω της εμπειρίας που τους προσφέρει και όχι να τους οδηγήσει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Το Military Krav Maga Bootcamp έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το κάθε άτομο ξεχωριστά να ανακαλύψει τί βρίσκεται βαθιά μέσα του και ουσιαστικά να βοηθήσει το άτομο να βρει την δύναμη του μυαλού έναντι του σώματος.
Επίσης, το Camp είναι σχεδιασμένο για να δείξει στους συμμετέχοντες αυθεντικό Στρατιωτικό Krav Maga με προορισμένες τεχνικές μάχης καθαρά για στρατιώτες.

Τιμη: 250€

Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε την ψυχική αντοχή σας, να σας αποδείξουμε ότι είστε ικανοί για πολύ περισσότερα απ’ ό,τι πιστεύετε και επιπλέον να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το ηγετικό σας αίσθημα και το αγωνιστικό σας πνεύμα.
Επίσης ,να σας μάθουμε στρατιωτικό Krav Maga και τεχνικές που μπορούν να σώσουν την ζωή κάποιου στρατιώτη σε δύσκολες καταστάσεις.

Το Military Krav Maga Bootcamp είναι ανοιχτό για όλους όσοι είναι πρόθυμοι να δοκιμασθούν και να αντεπεξέλθουν στην πρόκληση αυτή. Οι μαθητές προέρχονται από όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής καθώς συμπεριλαμβάνονται απλά καθημερινά άτομα από οποιαδήποτε εργασία που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, υποψήφιοι στρατιώτες ειδικών δυνάμεων που θέλουν να τεστάρουν τον εαυτό τους πριν μπουν σε κάποια μονάδα, εν ενεργεία στρατιωτικοί που θέλουν να μάθουν στρατιωτικό Krav Maga , αθλητές CrossFit αλλά και μερικές «ζόρικες» γυναίκες!
Τι να περιμένετε ότι θα μάθετε και θα βιώσετε στο Military Krav Maga Bootcamp :

• Πώς να είσαι ομαδικός παίκτης αλλά και πραγματικός ηγέτης
• Βασικές καθώς και προηγμένες τεχνικές Στρατιωτικού Krav Maga
• Προηγμένες τεχνικές με τουφέκια, περίστροφα και μαχαίρια
• Μέσα συγκέντρωσης και συνειδητοποίησης
• Ψυχική Ανθεκτικότητα
• Έλεγχος Συναισθημάτων
• Λειτουργικό Σθένος και Εξάσκηση Αντοχών
• Στέρηση Ύπνου
• Λήψη Αποφάσεων σε χαοτικές καταστάσεις

Οι απόφοιτοι γίνονται μέλη μιας ελίτ ομάδας ανδρών και γυναικών που δέχτηκαν την πρόκληση και ξεκίνησαν ένα δια βίου ταξίδι προς την προσωπική αυτό-κυριαρχία με το Military Krav Maga Bootcamp ως εφαλτήριο.

Τιμη: 250€

To Military Krav Maga Bootcamp εκτελείται από τον σύλλογο Guerrilla Tactical Strength και τον επικεφαλή εκπαιδευτή Πάνο Ζαχαριο σε συνεργασία με ενεργούς εκπαιδευτές τον Ενόπλων Δυνάμεων του Ελληνικού Στράτου από τις μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού (O.Y.K) και εφέδρους εκπαιδευτές των Λ.Ο.Κ.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβει κάποιος μέρος είναι να μπορεί να κάνει τα παρακάτω:

• 50 push ups (40 για τις γυναίκες)σε 2 λεπτά, 50 κοιλιακούς σε 2 λεπτά και 50 βαθειά καθίσματα σε 2 λεπτά, με 2 λεπτά παύση ανάμεσα.
• 5 dead hang pull-ups για τους άνδρες, 3 για τις γυναίκες
• 1 χλμ τρέξιμο με στρατιωτικές μπότες(αρβύλες) και στρατιωτικό παντελόνι.
Στη περίπτωση που δεν καταφέρει κάποιος να αντεπεξέλθει , θα λάβει Πιστοποιητικό παρακολούθησης, και όχι Πιστοποιητικό Αποφοίτησης με τα συνοδευτικά «παράσημα» από το Guerrilla Military Krav Maga Bootcamp.(Αναμνηστική μπλούζα, Παράσημο, και Μεταλλική Ταυτότητα)
Βέβαια οποίος δεν τα καταφέρει θα εξασκείται πλέον με τις καινούριες του γνώσεις που θα λάβει από την παρακολούθηση του Camp και φυσικά θα είναι ευπρόσδεκτος να λάβει την πρόκληση του επόμενου Guerrilla Military Krav Maga Bootcamp στο μέλλον.

Καλή Τύχη!
Πάνος Ζαχάριος
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλέφωνο: + 30 6944222877 Email: info@kravmagaguerrilla.gr
[/tab]
[tab title=”Πληροφορίες”]
military_krav_bootcamp-big

Τι θα χρειαστείτε μαζί σας:

• Το λιγότερο 2 στρατιωτικά παντελόνια
• 1-2 Σορτς
• 1 Καπέλο για τον Ήλιο
• 1 Ζευγάρι αρβύλα.
• Το λιγότερο 8 T-shirts
• 1 ζώνη για τα παντελόνια
• Το λιγότερο 4 ζευγάρια κάλτσες
• 1 Ζευγάρι αθλητικά παπούτσια
• 1 Μεγάλη άνετη τσάντα πλάτης.
• Προστατευτικά για γενετικά όργανα, επικαλαμηδες
• Μαγιό

Όλοι οι Συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν χαρτί από παθολόγο και καρδιολόγο.

Τιμη: 250€

Το σχολείο θα λάβει μέρος στην Νέα Μάκρη στο ξενοδοχείο Μάτι. http://www.matihotel.com/


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Όλοι οι συμμετέχοντες θα κοιμούνται σε τετράκλινα η τρίκλινα δωμάτια οποίος επιθυμεί μονόκλινο δωμάτιο θα πρέπει να ενημερώσει τουλάχιστον 20 μέρες πριν.
Μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται η Εκπαίδευση, η Διαμονή, και το Φαγητό(5 Γεύματα) για τις δυο μέρες.

Η πληρωμή γίνεται η με άμεση εξόφληση του πόσου η σε δυο δόσεις(προκαταβολή για κλείσιμο θέσης)

Όλο το ποσό πρέπει να έχει πληρωθεί 2 εβδομάδες πριν ξεκινήσει το Camp.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνο: + 30 6944222877 Email: info@kravmagaguerrilla.gr
[/tab]
[tab title=”Πρόγραμμα”]military_krav_bootcamp-big

Το σχολείο θα γίνει 31 Μάιου -1 Ιούνιου 2014.

Τιμη: 250€

Πρόγραμμα Σχολειού:

Ημέρα 1: Το πρωί 7 ώρα γίνεται η Αναφορά και η Παρουσίαση Συμμετεχόντων. Όλη την πρώτη μέρα κατευθυνόμαστε στην παραλία και στο νερό, τεστάρουμε το ποσό ψυχικά δυνατός είναι ο καθένας και εκπαιδεύουμε τον κάθε ένα στο να ξεπερνά τον εαυτό του. Επίσης γίνεται πορεία στα πρότυπα επιχειρησιακών μονάδων των ειδικών δυνάμεων και γίνεται εκμάθηση και προπόνηση βασικών κομματιών Στρατιωτικού Krav Maga.

Ημέρα 2: Την δεύτερη μέρα συνεχίζουμε με πολλές σωματικές και ψυχικές ασκήσεις και επίσης κατευθυνόμαστε στην πισίνα του ξενοδοχείου για προπόνηση και εκεί. Σε συνεχεία επικεντρωνόμαστε ποια σε προχωρημένες τεχνικές του στρατιωτικό Krav Maga,επιθέσεις πολλαπλών επιτιθέμενων πάντα στα στρατιωτικά πρότυπα και τελειώνουμε με ένα Τεστ τεχνικής, σωματικής και ψυχολογικής γνώσης από όλο το διήμερο.

Όλοι οι συμμετέχοντες καλείστε να παρουσιαστείτε στο Ξενοδοχείο http://www.matihotel.com/ στις 7 το πρωί του Σαββάτου 31 Μάιου 2014.
[/tab]
[tab title=”Επικοινωνία”]military_krav_bootcamp-big

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνο: + 30 6944222877

Email: info@kravmagaguerrilla.gr

Website: http://www.guerrilla.gr

Facebook:https://www.facebook.com/guerrillagr

Twitter: https://twitter.com/PANOSZAXARIOS
[/tab]
[/tabgroup]