Ποια είναι η Guerrilla και γιατί να την Διαλέξεις!

Η Guerrilla είναι κάτι πολύ παρά πάνω από μια σχόλη πολεμικών τεχνών.

Η Guerrilla δημιουργήθηκε σαν μια ιδέα  με στόχο να μαθαίνει σε όλους πως  να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Μέσα στα χρόνια  η Guerrilla δυνάμωσε και μεγάλωσε εκπαίδευσε εκατοντάδες ανθρώπους, πολίτες, στρατιωτικούς, αστυνομικούς και άτομα που παρέχουν φύλαξη σε Τρίτους(Σωματοφύλακες)  και συνεχίζει δυναμικά με τον ίδιο ζήλο και θέληση.

Η Guerrilla είναι από τις πιο μεγάλες και δυνατές ομάδες Krav Maga στην Ελλαδα με σοβαρούς επαγγελματίες εκπαιδευτές και σχόλες σε όλη την Ελλάδα.

Η Guerrilla όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής Krav Maga και με τους πιο υψηλόβαθμους εκπαιδευτές στον κόσμο και με κεντρικη βαση το Ισραήλ. Ο επικεφαλής εκπαιδευτής της Guerrilla Πάνος Ζαχαριος κατέχει  βαθμό Expert.

Η Guerrilla παρέχει πολλά και διαφορετικά σεμινάρια που έχουν να κάνουν με τον αρχικό στόχο της να κάνει  έναν άνθρωπο έτοιμο να υπερασπιστεί τον εαυτό από όποια απειλεί και να δεχτει.

Ελάτε στην Κεντρική σχόλη στην Λεωφόρο Άγιου Δημητριου 294,Αγιος Δημήτριος να μας γνωρίσετε από κοντα η σε μια από τις  άλλες συνεργαζομενες σχολες που θα βρειτε παρακατω. http://www.kravmagaguerrilla.gr/epikinonia/

Για Παραπανω πληροφοριες:
Web:www.kravmagaguerrilla.gr www.panoszacharios.gr
Κινητό:+30 6944222877
Email: info@kravmagaguerrilla.gr
FB:https://www.facebook.com/guerrillagr/