fbpx

ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Ζαχάριος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της ομάδας Guerrilla Tactical Strength που ιδρύθηκε τo 2009.

Η ενασχόλησή του με το Krav Maga ξεκίνησε το 2006, όταν παρακολούθησε στην Ελλάδα την σχολή εκπαιδευτών από τον Avi Moyal (Chairman of IKMF) και από το 2007 και έπειτα άρχισε να διδάσκει επαγγελματικά.

Το 2013 αποχώρησε οικειοθελώς από την IKMF και συνεργάστηκε με την ΙΜΚΜ.Στα μέσα του 2014 και ύστερα από πρόταση που δέχτηκε από την Krav Maga Global, αποφάσισε και συνεργάστηκε αποκλειστικά μαζί της και την KMG Greece. Απο τις αρχές του 2018 η Guerrilla συνεργάζεται πια με πολλούς και διαφορετικούς παρόχους  Krav Maga ανά τον κόσμο.  

Όλα αυτά τα χρόνια που διδάσκει Krav Maga, ο Παναγιώτης Ζαχάριος έχει ταξιδέψει πολλές φόρες στο Ισραήλ και σε άλλες χώρες, παίρνοντας μέρος σε πολλά σχολεία και εκπαιδεύσεις. Έχει γνωρίσει προσωπικά όλους τους μεγάλους δασκάλους του Krav Maga παγκοσμίως.

Ο Παναγιώτης Ζαχάριος ήταν  ο τεχνικός διευθυντής της KMG Αττικής και   όλοι οι εκπαιδευτές της KMG Αττικής εκπαιδεύονταν και προπονούνταν από αυτόν.

Το 2022 η Guerrilla σε συνεργασια με τον Ron Rotem (Master Level1) και την  Israeli Krav Maga Institute οργανωσε το πρωτο Expert Camp στο Ισραηλ. 

Το 2023 ο Πανος Ζαχαριος για την προσφορα του στο Krav Maga ολα αυτα τα χρονια ελαβε Certificate Of Recognition απο Ron Rotem.

Το 2011 πιστοποιήθηκε από τον Steve Cotter και την IKFF ως εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής Kettlebells στην Ελλάδα, με το πρώτο επίπεδο από την Διεθνή Ομοσπονδία Kettlebells.

Το 2009 αποφάσισε να ασχοληθεί με το Muay Thai, ύστερα από χρόνια εξάσκησης σαν απλός μαθητής σε αυτό αλλά και στο Kick boxing. Γι’ αυτόν τον λογο ταξίδεψε στο Phuket της Ταϋλάνδης, όπου κι έμεινε για δύο μήνες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έκανε προπόνηση για 8 ώρες την ημέρα στο παγκοσμίου φήμης Camp Τiger Muay Thai, με κορυφαίους Ταϋλανδούς εκπαιδευτές. Στο τέλος του ταξιδιού κατάφερε να φτάσει στο advanced και τελευταίο επίπεδο.

Από το 2015 και μετά αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και με συχνότητα με την επιχειρησιακή χρήση όπλων όπως και με την πρακτική σκοποβολή. Για αυτό τον λόγο τον Οκτώβριο του 2016 ταξίδεψε και έμεινε για 4 μέρες στην Σερβία συμμετέχοντας σε ένα σχολείο στην Tactical Training Team(TTT), μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο τους. Μέτα από 4 έντονες ήμερες πιστοποιήθηκε σε Pistol-Rifle-Shotgun-Basic Level.  Επίσης είναι  ενεργός σκοπευτής και αθλητής πρακτικής σκοποβολής εγγεγραμμένος στην ΣΚ.Ο.Ε  και το 2017 μετά το πέρας αναγνωρισμένου από το κράτος σχολείου εκπαιδευτών πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτής σκοποβολής από την ΣΚ.Ο.Ε  .

Από τότε, έχει λάβει μέρος σε αρκετά σχολειά και έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό για την μετεκπαίδευσή του στην χρήση των όπλων.

Γενικές Γνώσεις Πολεμικών Τεχνών και Αθλητικές Δραστηριότητες

Η ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στην ηλικία των 14 ετών ξεκίνησε να κάνει Sotokan καράτε, στο οποίο έφτασε μέχρι την καφέ ζώνη. Αργότερα μετεπήδησε σε full contact στυλ, όπως το Kick Boxing, BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) με τα οποία ασχολείται ενεργά μέχρι σήμερα σαν αθλητής, παίρνοντας μέρος ανά διάστημα και όταν του επιτρέπει ο χρόνος να προετοιμαστεί, σε ερασιτεχνικούς αγώνες.

Στην τεχνη του Brazilian Jiu Jitsu ειναι δυο φορες πανελληνιος πρωταθλητης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορια του στις λευκες ζωνες το 2022, και το  χαλκινο μεταλλιο στο πανελληνιο πρωταθλημα του 2023 στις μπλε ζωνες.

Περά από την ενασχόληση του με πολεμικές τέχνες, η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε σε ηλικία 5 ετών μέσω της κολύμβησης, με την οποία ασχολήθηκε συνολικά 9 χρόνια. Μάλιστα, για 3 χρόνια αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης παίδων συμμετέχοντας σε πανελλήνιους αγώνες με αρκετές διακρίσεις.Ακαδημαϊκές Γνώσεις

Πτυχιούχος της σχολής Εφαρμογών Πληροφορικής Στην Διοίκηση και Στην Οικονομία του Πανεπιστήμιου Ιονίων Νήσων.
Κάτοχος MBA in Hospitality & Tourism Management από το London Metropolitan University.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 • CEO and Head Instructor (Krav Maga Guerrilla)
 • Global Krav Maga Partner (Israeli Krav Maga Institute)
 • Expert 3 (Israeli Krav Maga Institute)
 • Expert 2 Institute Krav Maga Cork Ireland
 • Expert 1 Krav Maga (Krav Maga Global)
 • BJJ Blue Belt. (Victory Team)
 •  Former Technical Director in K.M.G (Krav Maga Global)  Athens,Greece Region
 • Gold Instructor I.M.K.M (International Military Krav Maga)
 • Graduate 5 Krav Maga I.K.M.F (International Krav Maga Federetion
 • Military Instructor I.K.M.F (International Krav Maga Federetion)
 • Certified Kettlebell Teacher (CKT) Level 1 Certification (I.K.F.F)
 • Muay Τhai Advanced Level (Tiger Muay thai camp Phuket Thailand)
 • Pistol-Rifle-Shotgun-Basic Level TTT ( Tactical Training Team,Serbia
 • Basic Carbine Course (CENTER-A,Kiev Ukraine)
 • Shooting Instructor (ΣΚ.Ο.Ε)
 • Animal Movement Level 1 Instructor