Krav Maga Summer Camp(G-E Camp)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ EVENT

Ιούλιος 4 @ 08:00 – Ιούλιος 8 @ 14:00

Η Guerrilla Krav Maga σε συνεργασία με τo Institute Krav Maga Ireland θα διοργανώσει φέτος το καλοκαίρι το πρώτο Krav Maga Summer Camp στην Aθήνα, τις ημερομηνίες από 4 έως 8 Ιουλίου του 2018.

Συγκεκριμένα, 4-7 Ιουλιου το camp θα περιλαμβάνει καθημερινή προπόνηση και στις 8 Ιουλίου 2018 θα διεξαχθούν εξετάσεις για όποιον επιθυμεί να δώσει για το επόμενο level.

Το camp μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος θέλει αρκεί να έχει μία σχετικά πρώιμη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες πλήρους επαφής ή να είναι σε επίπεδο από P3 και άνω στο Krav Maga. Επίσης, σε όποια οργάνωση Krav Maga κι αν ανήκει κάποιος, μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στο Camp, αρκεί η εταιρεία στην οποία είναι, να ακολουθεί το σύστημα βαθμών P,G,E εφόσον θέλει να δώσει εξετάσεις.

Εξετάσεις θα διεξαγχθούν για τα levels από G1 έως G5 και E1 έως E2.

Στο Camp θα διδάξουν ο Artur Dziadkowiec Expert5 (http://institutekravmaga.ie/index.php/our-team/), και o Πάνος Ζαχάριος Expert 1 (http://www.kravmagaguerrilla.gr/staff/john-doe/)

Τα πτυχία που θα λάβει ο εξεταζόμενος θα είναι και από τους δυο φορείς με υπόγραφες και από τους δυο Experts.

Το πρόγραμμα του Camp είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε όποιος λάβει μέρος να μπορεί ταυτόχρονα να κάνει τις διακοπές του στην πανέμορφη Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι.

Κάθε μέρα η προπόνηση θα ξεκινάει στις 8 το πρωί και θα τελειώνει στις 2 το μεσημέρι, έτσι όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την υπόλοιπη μερα ελεύθερη για να απολαύσουν τις διακοπές τους, να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, να δουν τα αξιοθέατα της πόλης, να πάνε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, να περπατήσουν στα σοκάκια της Πλάκας, και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον ήλιο της Ελλάδας.

Η διοργάνωση μπορεί να βοηθήσει όσους έρθουν από την επαρχία ή από το εξωτερικό να βρουν ξενοδοχείο, να νοικιάσουν αυτοκίνητο, να βρουν μέσο μεταφοράς, να τους βοηθήσει επίσης κλεινοντάς τους εισιτήρια για να δουν την Ακροπολη καθώς και άλλα αξιοθέατα της πόλης, να τους προτείνει που να πανε για μπάνιο, για ψώνια αλλά και που να βγουν να διασκεδάσουν ώστε να δουν την νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Το camp θα γίνει στην Αθήνα στην κεντρική σχολή της Guerrilla η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Δημήτριου, μόλις 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, έτσι δίνετε η δυνατότητα σ’ ολους τους συμμετέχοντες να δουν εύκολα τα αξιοθέατα της Αθήνας.

Τι να περιμενω από το Camp

Τις πρώτες τέσσερις μέρες θα γίνει η παράδοση τεχνικών Krav Maga για τα Levels G1-G5 και E1-E2 και θα γίνει στοχοποίηση για όσους θέλουν να δώσουν εξετάσεις για να αποκτήσουν παραπάνω επίπεδο ώστε να προετοιμαστούν σωστά για την τελευταία μέρα.

Θέλοντας να πάμε το Krav Maga και τις τεχνικες του ένα επίπεδο παραπάνω, όποιος λαβει μερος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για προπόνηση με ένταση, κούραση και ιδρώτα. Επίσης, θα υπάρχει επαφή, σπάρινγκ πυχγμαχίας,αλλα και έδαφος και kick boxing. Όλες οι τεχνικές θα εκτελούνται με ταχύτητα, δύναμη και με μοναδικό μέλημα μας ότι υλη που θα λάβετε θα να είναι ρεαλιστκή και ο καθένας να είναι σίγουρος ότι ό,τι μαθαίνει θα δουλέψει.

Αν θελω παραπάνω προπόνηση μπορώ να την έχω?

Για όποιον επιθυμεί υπάρχουν καθημερινές απογευματινές προπονήσεις Krav Maga που μπορεί να πααρακολουθήσει, όπως επίσης τμήματα με Ιμάντες για Suspension Training αλλα και τμήματα Calisthenics όλα τα προγράμματα αυτά είναι χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα με κάποιον από τους δασκάλους με έξτρα χρέωση.

Για πληροφορίες, τιμές και όλες τις διαδικασίες για να πάρετε μέρος στο σχολειό παρακαλώ επικοινωνήστε με τα παρακάτω ή μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook κατευθείαν στην σχολή ή ρωτήστε τον εκάστοτε εκπαιδευτή σας για πληροφορίες.

 

Mobile : +30 6944222877
Email: info@kravmagaguerrilla.gr, panoskravmaga@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/guerrillagr/
Web: www.kravmagaguerrilla.gr

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Guerrilla HQ

Λεωφορος Αγιου Δημητριου 294
ΑΘΗΝΑ, Attica 17564 Ελλάδα

   + Χάρτης Google
 
Τηλ:+30 6944222877
Websitewww.kravmagaguerrilla.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΤΟ EVENT ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ

2018/07/04 08:00:00